brave

Senaste inläggen

Av mattias modig - 19 januari 2012 01:23

Att ta rätt beslut och styra sina tankar till de possetiva tingen och att inte älta eller att våga blicka framåt, att lägga upp småa och stora mål och uppnå dem, är nått vi alla kan göra. Det är nog de mest grundläggande bakom ett välmående och alla människor har rätt att må bra. Men alla väljer inte att må bra! Och att må bra är en uppoffring som kostar tid och energi, därför väljer många de lättare vägarna, de vägarna som leder genom självdestruktivitet. Av någon anledning så mår man kortsiktigt bra genom att skada sej själv och de behöver ju inte vara genom att sjära sej själv eller dyl, men alkohol, rökning, sex, droger, mat och negativt tänkande om sej själv, det är de farligaste och de mest osynliga sättet människor straffar sej själv på, fast många ser det som att dom belönar sej själv. Dessa saker är väl bland de bästa vid rätt användning men de blir så lätt fel användning och de är då den farliga karusellen startar. För många är att sätta ett mål nått otroligt jobbigt, men det kan vara så enkelt som att alltid bädda sängen och tro mej, de små sakerna gör skilnad! Allt du gör skall du göra för ditt välmående, och jag lovar dej att du kommer må bra.


Jag har aldrig varit deprimerad eller varit i en längre period där jag mått dåligt, men jag har ändå tagit flera beslut som kommer att påverka mej till att må ännu bättre.


1. Att bara och endast bara festa vid speciella tillfällen.

2. Att träna 7 dagar i veckan oavsett vad.

3. Att bli hälsosammare vad de gäller allt.

4. Att ta de vänner som betyder nått ännu närmare och ta ett längre steg ifrån dom som inte gör de.

5. Att den dagen jag känner att jag behöver nån i mitt liv igen ska de vara en betydelsefull person den här gången.


Det är lätt att bli tagen förgivet och dom som gör de med mej kommer så småningom att förlora mej. Ärlighet, lojalitet och kärlek är grunder för att skapa band och det är de jag vill ha för att ge! Riktigt betydelsefulla saker kan man inte köpa för pengar, kärlek och vänskap men det är ändå de dyraste man har,får och ger!over and out Mr Brave

ANNONS

Presentation


En ny start

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ brave med Blogkeen
Följ brave med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se